Strategie, executive coaching en teambuilding voor partners

 

Steeds vaker willen de partners zelf ook graag deel uitmaken van een commercieel ontwikkeltraject. Een logische ontwikkeling. Een commercieel ontwikkel traject is het meest effectief als iedereen in de organisatie betrokken is. Ieder vanuit z’n eigen rol, toegevoegde waarde en persoonlijke kracht.

Het is nodig

Enerzijds omdat de ontwikkelingen in de markt zo snel gaan en er een gedegen strategische commerciële analyse nodig is (groeimarkten en klant kansen identificeren).

Het is leuk

Anderzijds voelen partners de behoefte om zichzelf commercieel te ontwikkelen en willen ze graag meedoen aan het commerciële ontwikkeltraject.

“Executive coaching is het meest zinvolle cadeau dat je jezelf kunt geven”

Juist partners weten hoe waardevol en hoe prettig het is om een sparringpartner of coach te hebben. “het is een cadeautje” is een veel gehoorde opmerking. Partners weten uit ervaring dat jezelf goed kennen en jezelf blijven ontwikkelen het meest waardevolle en bijzondere is wat je kunt doen.

Kennis van uw business en uw klanten én zeer ervaren en hoogopgeleide coaches

Naast sales coaching en personal coaching biedt Salesmoves executive coaching aan. Natuurlijk kan dat incidenteel op in een reeks van 6 sessies. In onze praktijk van partnerschap met kantoren zijn meer jaren programma’s geen uitzondering. Je plant het niet van te voren, het ontstaat. Je ontmoet elkaar op regelmatige basis. Groei en ontwikkeling gaat immers niet over 1 nacht ijs, het behoeft onderhoud en als het je veel oplevert weet je ook dat de ROI hoog is en de investering zich snel terug betaalt.

Teambuilding for partners en board

Behalve persoonlijke trajecten neemt de vraag naar teambuilding, begeleiding van strategische en heisessies verder toe. We merken dat de snelle ontwikkelingen, de druk die dat oplevert maar ook de noodzaak om regelmatig onderhoud te blijven plegen op een goede samenwerking of een noodzakelijk pitstop te maken steeds vaker voorkomt. Natuurlijk heeft juist het management, een partnergroep met veel verschillende belangen regelmatige teambuilding nodig. De steun van een onafhankelijke en betrouwbare partner voegt daarbij een wezenlijke bijdrage. Zo kunnen alle partners zelf in gelijke mate meedoen, is er niemand die bewust of onbewust sturing geeft aan de uitkomst en wordt het teamverband écht versterkt.

Heldere Focus zorgt voor versterkte banden en meer harmonie

Scherp houden waarom je samen werkt en de gemeenschappelijk noemer helder voor ogen hebben zorgt dan voor een hernieuwde wederzijdse waardering en erkenning van sterke punten. Die hervonden energie en waardering zorgt dat er minder vastlopers hoeven worden vlotgetrokken zodat harmonie door onderlinge waardering van verscheidenheid kan ontstaan.

 

Gear up your law profit

Download het rapport over innovaties in de advocatuur die echt winst opleveren.

40 Salestips

Download het boekje “De beste 40 salestips van de straat.”

Meer omzet en rendement uit uw organisatie halen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek of vraag meer informatie aan over onze succesvolle werkwijze.