We moeten accepteren dat robots betere beslissingen nemen dan rechters, aldus the UK Telegraph

Robots zijn betere (=lees rationelere) beslissers dan mensen en dus ook als Rechters. Rechters blijken afhankelijk van hun ‘knorrende buik” minder positieve oordelen te vellen dan als ze zich ‘fris’ voelen in de ochtend.

  • Robots zijn creatief
  • Robots (AI) kunnen meer data verwerken dan mensen
  • Robots (AI) zijn beter om rationele afwegingen te maken

Bij Salesmoves begrijpen we dat je als drukke professional geen tijd hebt de juiste selecte te maken uit de vele internationale artikelen over vernieuwingen die impact hebben op je professie van advocaat, financieel generalist of specialist in de zakelijke dienstverlening. Daarom zijn we je graag van dienst en maken we met behulp van AI (Robots), ons internationale netwerk van professionals, wetenschappers en specialisten een selectie van de meest relevante en inzichtelijke artikelen voor je.  Zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt als het gaat om Business Development, innovaties, psychologie, gedrag en houding ten aanzien van ondernemerschap, BD, sales en marketing.

Klik hier om het hele artikel te lezen. Het geeft een overzicht en een helder en goed afgewogen beeld over de impact van Robots (AI) op onze maatschappij onderbouwd met verschillende onderzoeken.

Op de foto staat “Ginger” de ING Robot die ik onlangs ontmoete bij een presentatie van ING over hun AI toepassing. We bespraken daar met andere bedrijven hoe zijn AI toepassen en waar ze zoal tegenaan lopen. Waar ze wel en niet goed en zijn en deelden we ervaringen over hoe we deze AI ontwikkeling in de vorm van Pepper zo goed mogelijk kunnen toepassen.

Ginger is een toepassing van de ‘Pepper Robot”. Volgens de ING is Ginger de eerste robot met een eigen Instagram account.

Jacky Wetzels voor Salesmoves

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *