Commercieel Ontwikkeltraject in 3 stappen

 

 1. Een inspirerende kick off en/of strategie sessie voor het hele kantoor
  • er ontstaat draagvlak en motivatie om met sales aan de gang te gaan
 2. Een commerciële training op maat gemaakt voor uw kantoor
  • u krijgt in beeld welke commerciële competentie in huis heeft
  • er wordt gewerkt aan commercieel bewustzijn, kennis en vaardigheden
  • samen werken in een prettige sfeer en vanuit persoonlijke kracht
  • ongemerkt ontstaat een goede sales vibe en meer onderlinge samenwerking
 3. individuele commerciële coaching
  • een beperkte en leerbare groep krijgt persoonlijke sales coaching of personal coaching

Deze 3 stappen vormen samen een commercieel leer- en ontwikkeltraject met duidelijke doelstellingen en meetbare voortgang op basis van concrete acties.

Doorlooptijd

De doorlooptijd is ongeveer 9 maanden. Van inspirerende kick of (neuzen dezelfde kant op). Naar commerciële vaardigheden trainingsdag (nul meting commercieel potentieel in kleine groepjes). Daarna volgt de individuele coaching (4 sessies) met tussentijdse training en evaluatie. Wat zien we gebeuren waar willen we de focus op aanbrengen waar sturen we bij voor optimaal resultaat.

Maatwerk

Ons aanbod wordt voor elke klant afzonderlijk op maat gemaakt zodat de effecten en resultaten optimaal zijn. Dat betekent dat interviews altijd onderdeel uitmaken van een commercieel traject. Ook evaluatie, tussentijdse communicatie en verantwoording vormen een standaard onderdeel van dit programma.

Werkwijze

Salesmoves besteedt veel tijd en aandacht aan projectmanagement en goede communicatieve afstemming met haar klanten. We zijn bij voorkeur een partner bij het realiseren van uw commerciële doelstelling. Deze aanpakt maakt de samenwerking plezierig en soepel.

Resultaat

U weet welk commercieel potentieel u in huis heeft en u heeft hen een inspirerende en effectieve leer impuls en gedragsverandering gegeven middels de bewezen succesvolle aanpak van Salesmoves. Duurzame commerciële groei en beweging in uw organisatie. Uw medewerkers hebben meer commercieel bewustzijn kennis en vaardigheden ontwikkeld. Er is meer zelfvertrouwen ontstaan

Meer klantgerichtheid, meer lef en zelfvertrouwen. Meer ondernemerschap. Dat uit zich in: meer acquisitie activiteit, ‘niet meer onnodig weggeven’, grip op afschrijvingen, nieuwe prospects en groeikansen zijn in beeld, effectieve commercieel gedrag om door te pakken en meer omzet en klanten binnen te halen.

KLIK HIER VOOR HET TOTALE COMMERCIËLE AANBOD

 

 

 

 

Gear up your law profit

Download het rapport over innovaties in de advocatuur die echt winst opleveren.

40 Salestips

Download het boekje “De beste 40 salestips van de straat.”

Meer omzet en rendement uit uw organisatie halen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek of vraag meer informatie aan over onze succesvolle werkwijze.