Het programma

08:30

Inloop met koffie en thee

09:00

Welkom

Inspirerende opening door Laurens Meijer van Salesmoves.

09:15

Wake up call. Je weet snel wat er allemaal speelt in de markt en wat het voor jou betekent!

De juridische markt is altijd aan verandering onderhevig. Maar nu gaat het wel heel rap! Robotica, groeimarkten, Virtuele realiteit, social media en meest effectieve marketing facts en het speelveld met collega kantoren over de wereld.

10:00

Opvallen in de massa, een interactief Netwerk spel

Effectief netwerken en hoe hou je het leuk voor jezelf zodat je weer zin krijgt om naar een netwerk event te gaan en ook weet hoe je er echt werk uit kunt halen!

Zo ga je optimaal voorbereid de nazomer en eindejaar borrels tegemoet en val op!

10:30

Versterk je commerciële vaardigheden

Je leert tijdens deze praktische en hands-on trainingssessies werken aan je commerciële bewustzijn, zelfvertrouwen en lef. Wat werkt wel en wat werkt niet voor jou? Welke communicatieve,non verbale en inhoudelijke kennis heb jij en hoe kun jij die optimaal inzetten. Niemand is hetzelfde er is voldoende ruimte om op je eigen niveau de volgende stap te maken!

12:00

Netwerken en lunch

Tijd om even je mail te checken en met je collega’s in gesprek te zijn. Gelijkgestemden ontmoeten, dat is altijd leuk!

13:00

Workshop vaker “Ja horen van je klant!” behavior science en positive mindset in de praktijk gebracht.

Hoe ziet de wereld van je klant eruit en hoe kun jij daar effectief bij aansluiten? Als juridische en financiële professional ben je getraind in ‘probleem’ denken en risico’s vermijden. Dat is je kracht. Leer hoe je een echtscheiding, een onderhandeling, een fusieproces of een jaarrekening of een betere trusted advisor kunt worden voor je klanten en vaker “Ja” kunt horen.

Klantgericht denken;

Positive mindset change (dr Carol Dweck)

Omdenken voor advocaten en financieel zakelijke dienstverleners.

 

14:30

Netwerk pauze

Even je berichten checken en misschien wel je eerste zakelijke actie uitvoeren met de vaardigheden die je net hebt aangeleerd!

15:30

Workshop vergroot je persoonlijke commerciële  effectiviteit

“Je klant kiest je vaak helemaal niet om je inhoudelijke verhaal maar op basis van je attitude en je persoonlijkheid.” Klopt dat wel? Leer wat jij moet weten van je klant en hoe je persoonlijke effectiviteit merkbaar kunt verhogen.

 

 

16:45

Afsluiting (plenair)

Je kijkt terug en maakt de balans op. Wat heb ik geleerd? Wat ga ik doen, welke acties heb ik voor mezelf vastgesteld en ga ik uitvoeren ? Welke barrières zijn er en hoe ga je die? Hoe pas ik het geleerde ook echt  toe?

We helpen je tot actie over te gaan en delen ervaringen van deelnemers over hoe zij dat hebben aangepakt.

18:00

Einde training

Alle deelnemers ontvangen een certificaat en we zijn ontzettend benieuw naar de feedback. Natuurlijk doen we er alles aan om deze dag ook voor jou inspirerend, effectief en motiverend te maken en in de toekomst ook zo te houden. Je mening is voor ons dan ook erg belangrijk.

Heb je vooraf vragen of wensen, laat je het ons dan svp even weten?

bd in 1 day

4 september 2018
Utrecht
€ 599,- excl. btw

Schrijf je nu in